Az NT Kft. értékesítési tevékenysége

Megbízható és rendszeres szállítója vagyunk a Magyarországon jelenlévő élelmiszer kiskereskedelmi láncoknak: ugyanez igaz a szomszédos országokra is. Stratégiai és meghatározó piacunknak tehát a közép-európai régiót és annak szervezett kiskereskedelmét tekintjük. Gondozzuk és lefedjük ezen piaci szegmens minden igényét akár ár, akár űrmérték szegmentációról beszélünk.

Rendszeresen megmérettetjük magunkat nagy nemzetközi versenytárgyalásokon, és ha nem is mindig nyerünk, de kielégítő hatásfokkal vagyunk jelen. Építjük nemzeti márkánkat, a Kunsági Édent, mely a helyi gazdák által szállított, gondosan válogatott magokból a legmagasabb minőségben készül.

Második legfontosabb szegmensünk a HORECA piac - azaz vendéglátás/étkeztetés (HOtel-REstarurant-CAtering). Ebben a szegmensben olyan cégekkel működünk együtt szorosan, akik kielégítik ennek a piacnak a speciális igényeit: just-in-time szállítás, alkalmazkodás a vendéglátós szakemberek raktározási és logisztikai körülményeihez.

Hazai piacunkon szorosan együttműködünk a használt sütőolaj begyűjtés terén működő piacvezető cégekkel. Ezt az együttműködést környezettudatos vállalati politikánk is támogatja.

Harmadik legfontosabb szegmensünk az ipari felhasználóké: szállítunk a CEE (Közép-Kelet Európa) régió több palackozójának, majonézgyárának. Ezeknél a partnereinknél sok esetben speciális logisztikai és minőségbiztosítási követelménynek kell vállalatunknak megfelelnie.

Tevékenységünk mottója "customer satisfaction".