Magtermelés

Az NT Kft. az üzem teljes kapacitásának kihasználására törekszik, ami éves szinten 250 ezer tonna ipari napraforgómag termeltetését jelenti. Közel 1 000 partnerrel ápolunk évek óta jó üzleti és talán mondhatni baráti kapcsolatot, hiszen a megbízható forrás az egyik legszükségesebb alapköve a tökéletes minőség biztosításának.

Tulajdonosi döntés értelmében a párhuzamos tevékenység kiküszöbölése érdekében az integrációs tevékenységet vállalatunk a cégcsoporton belül egy másik leányvállalat segítségével oldja meg.

35 tapasztalt területi képviselő áll Partnereink segítségére. Napi szinten kapcsolatban állnak a Termelőkkel, akiket mind szaktanácsadással, mind inputanyaggal teljes körűen ki tudnak szolgálni. Garantáljuk a kiváló termőképességű, GMO-mentes vetőmagot, hatékony növényvédő szert és megfelelő műtrágya-ellátást biztosítunk, valamint gondoskodunk a biztonságos beszállításról és tárolásról.

Cégünk közel 140 vidéki raktárral áll kapcsolatban, melyek kiválasztása során figyelembe vettük Termelőink igényeit, ahova beszállíthatják terményüket. Beszállítást követően az NT Kft. laborjában megtörténik a minősítés és ezt követően képet kapunk a raktározandó tételekről.

Az NT Kft. Termelői és Partnerei segítségével a feldolgozó gyár 150 km-es körzetében mintegy 120 ezer tonna tárolókapacitással biztosítja a tárolás megfelelő feltételeit.

Egyedülálló módon - a piac többi szereplőjével ellentétben - óriási előnyünk, hogy ily módon a vetéstől kezdve, a betakarításon át, a palackozásig a jó minőségű, nem génkezelt, egészséges napraforgó nyomonkövetése megvalósítható.