Termékeink

Az NT Kft. termékportfóliója egy teljesen integrált napraforgóolaj gyártóüzem hagyományos portfóliója. A termékhierarchia csúcsán a palackozott finomított étolajok állnak. Ebben a választékban a "flagship" a vállalat saját márkája, a Kunsági Éden.

Az Éden mint fantázianév közel negyedszázada született, de igazi életre akkor kelt, amikor kiegészült az eredetet jelölő „kunsági” jelzővel. Ez a kiváló minőség garanciája is egyben: a gyárhoz közeli területeken dolgozó napraforgó termelő gazdák gondos, és környezetkímélő gazdálkodását dicséri a jelző.

A Kunsági Éden 1 literes kiváló minőségű feszes PET palackban kerül a polcokra, rendkívül barátságos kedves címkével és szép, egyedi, nemzetiszínű csepegésgátló kupakkal.

Egyéb palackozott termékeink a Natúr, illetve az általunk gyártott áruházi márkák teljes hagyományos szortimentben, azaz 1, 2, 5 és 10 literes kivitelben állnak rendelkezésre.

Tengerentúli vevőink részére gyártunk speciális űrmértékű kiszereléseket is 0,9 literes és 1,8 literes kivitelben.

Ipari vevőink alap kiszolgálási egysége a 25 ezer literes, gondosan ápolt és élelmiszeripari standardek szerint tisztán tartott és ellenőrzött tankautó. Ezek a tankerek egyúttal cégünk mozgó reklámjai is:büszkén hordják oldalukon a Kunsági Éden logót.

A napraforgóolaj gyárak szokásos melléktermékeivel is jelen vagyunk ezen termékek szokásos piacain: napraforgó daráinkat számos elismert takarmánykeverő üzem és állattenyésztő használja. A napraforgó héját részben saját energiaellátásunkra hasznosítjuk, részben erőművek felé értékesítjük, részt vállalva ezzel a "zöldebb" energia előállításából.